Het was afgelopen weekend genieten. Van het mooie weer, maar de combinatie met live muziek heeft ervoor gezorgd dat het gezellig was op het zomerterras. Op vrijdag was de band Tawny Brothers degene die het spits mocht afbijten.

De Tawny Brothers is een energieke band, die de sfeer perfect aanvoelden met goede muziek, waar je zittend op het zomerterras heerlijk van kon genieten. Op het terras was het een mooie mix van mensen die naar de muziek kwamen luisteren en natuurlijk lekker genoten van een pilsje of een wijntje. De sfeer was goed, en de aankleding in het park zorgde ervoor dat de aanwezigen zichtbaar genoten van deze avond.

Ook op zaterdagavond was er muziek. Dunne Boef is al vaker gesignaleerd in het Aldendrielpark en was afgelopen zaterdag de DJ die met vinyl platen een gezellige en sfeervolle avond heeft neergezet. En tenslotte was de zondag óók in het teken van muziek met de Eightball Boppers. Zij maken jaren 50-muziek met een eigentijds geluid. We zagen trouwe fans van deze band, gemixt met een divers publiek uit Mill en omgeving om naar deze muziek te komen luisteren.

Bart van Hees: “we zien dat LIVE muziek zorgt voor een absolute verandering op het zomerterras. Het weer heeft ons afgelopen weken ook niet echt mee gezeten. Maar nu we voor komende weken diverse artiesten hebben vastgelegd, krijgen we volop energie om er een succes van te maken. We merken dat de muziek een groot verschil maakt.”

De voorzitter van Ontdek Mill vervolgt: “We merken dat de langzame start nu verandert in een sfeervolle en fijne plek in Mill om elkaar te zien. Om het concept te laten slagen hebben we natuurlijk wel meer bezoekers nodig. Het wordt mooi weer en gezien deze ontwikkelingen hebben we daar alle vertrouwen in”.

Voor komende weken staan diverse zaken gepland op het zomerterras. Het terras is gratis toegankelijk en is open voor iedereen.