Foto: Cockie Kremers

Afgelopen week zou de 104e Nijmeegse Vierdaagse gehouden zijn. Zoals bekend ging deze door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen in de strijd hier tegen niet door.

Toch waren er heel wat wandelaars afgelopen week actief. Via een speciale app liep men vanuit thuis 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer. Voor de echte liefhebbers van de Nijmeegse Vierdaagse was deze alternatieve Vierdaagse toch een mooie mogelijkheid 4 dagen te lopen.

Dat er ook veel wandelaars uit onze gemeente actief waren, bleek uit de shirts die de afgelopen week her en der op straat te zien waren. Stichting Activiteiten Mill, De Neije Krant en Ontdek Mill sponsoren al vele jaren shirts aan deelnemers aan de Vierdaagse uit onze gemeente. Dit jaar door de annulering van de Vierdaagse even niet. Maar vele wandelaars liepen deze alternatieve wandeltocht in shirts uit voorgaande jaren. Als de Nijmeegse Vierdaagse in juli 2021 weer door mag gaan, dan sponsoren Stichting Activiteiten Mill, De Neije Krant en Ontdek Mill uiteraard weer shirts.