Het Senioren Hobby Centrum wil je graag verwelkomen en helpen om een keuze te maken voor een nieuwe hobby.

Onder een hobby wordt in het algemeen een ontspannende activiteit verstaan, die men met enige regelmaat in zijn vrije tijd uitoefent. Een gevoel van persoonlijke voldoening is daarbij de belangrijkste motivatie. Hobby's worden door jong (Jeugd Hobby Centrum) en oudere (Senioren Hobby Centrum) uitgeoefend uit interesse en voor het plezier, niet als betaald werk je leven kan verrijken.

Het klinkt als een vreemd probleem. Toch zijn er veel mensen die geen hobby hebben. Het komt erop neer dat mensen die een hobby zoeken geen bezigheid hebben of de ruimte en apparatuur waar ze lekker constructief mee bezig kunnen zijn om ontspanning en inspiratie te vinden. Het hebben van een hobby is voor veel mensen belangrijk omdat het ze een invulling geeft aan hun vrije tijd.

Een hobby is een bezigheid die je graag uitoefent en waarvoor je bereid bent je te ontwikkelen. Deze ontwikkeling geeft je een bepaalde kick, voldoening en ontspanning die je inspireert in het dagelijks leven. Een mens kan allerlei hobby’s hebben, maar het is natuurlijk het prettigst als je hobby ook daadwerkelijk iets goeds bijdraagt aan je leven.

Sociaal contact is een belangrijk bijkomend aspect. De deelnemers kunnen enorm veel voldoening halen uit het delen van ervaringen tijdens het maken van de werkstukken, taaloefeningen, er wordt met liefde en respect bij het SHC over de vorderingen en valkuilen gesproken.

Kom gezellig een kijkje nemen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl