Foto: www.odizafotografie.nl

Dat de lockdown voor veel ondernemers het begin van een zware tijd zou worden, is inmiddels meer dan duidelijk. Maar het kan je als ondernemer ook op nieuwe initiatieven brengen, waar je anders niet aan gedacht zou hebben.

Dit gebeurde ook Mindy Martosoedjono van ‘Mindy | music, media & more’. Door de lockdown zag ze haar hele kalender, vol met bruiloften en bedrijfs events, leeglopen.
Het hele seizoen: weg.
Haar inkomen: weg.
Haar zuurverdiende buffer: weg.
Natuurlijk was daar het besef dat gezondheid ten alle tijden voorop komt, maar dit was als onder-nemer ook erg intens om te ervaren. Vooral het sociale aspect van haar werk, contact en interactie met mensen, begon Mindy enorm te missen. En dus ging ze omdenken, out of the box.
Seizoen weg? Veel tijd om te reflecteren en te wandelen.
Inkomen weg? Drempel overstappen en hulp aanvaarden.
Buffer weg? Gelukkig was er een buffer en hielp dat enigszins.
Interactie weg? Hup, opzoeken!
Hoe dan? Ineens bedacht ze zich dat ze alles in huis had om dit te kunnen doen. Een speaker, een microfoon, een oud steekwagentje, tie-wraps, een appelkistje en een laptop met liedjes. Inladen en bezorgen, mét een persoonlijke boodschap, op gepaste afstand natuurlijk. Dat was het idee.
In eerste instantie om gewoon weer te mogen zingen en daarmee meteen ook mensen een hart onder de riem te kunnen steken. Iets tijdelijks, omdat ze ook niets anders kon en mocht doen. Dus werd het vooral veel pionieren en investeren.
Maar het bleek zo leuk en dankbaar om te doen, dat ze door blijft gaan met ‘Muziek op Bezoek’! Ze blijft liedjes bezorgen aan de deur of via een videoboodschap en hoopt dat ze op deze manier nog veel mensen mag verrassen. Natuurlijk voor bijvoorbeeld een huwelijksjubileum, een liefdesverklaring, een verjaardag of een steuntje in de rug voor een dierbare. Maar denk bijvoorbeeld ook aan ondernemers, die keihard hebben moeten knokken voor hun bedrijf en wel een hart onder de riem verdienen. Of werkgevers die hun medewerkers willen bedanken voor hun extra inzet, om de zaak door te laten draaien. En wat dacht je van een werk jubileum wat niet de aandacht heeft gekregen in verband met de restricties? Genoeg momenten om door ‘Muziek op Bezoek’ een lied te laten bezorgen!

Wat is Muziek op Bezoek?

Je kunt Mindy boeken om iemand te verrassen met een mooi lied, welke ze dan voor de deur (met gepaste afstand) zal bezorgen / zingen.
Dus wil jij iemand een hart onder de riem steken? Bestel dan een lied bij ‘Muziek op Bezoek’! Vanaf € 50,- komt ze, in een straal van 15 km rondom de gemeente Mill, het lied bezorgen.

* evt extra liedjes voor € 25,- per stuk
** buiten 15 km rondom gemeente Mill ook mogelijk
*** videoboodschap via whatsapp ook mogelijk
**** optioneel: bezorging met live muzikant

Voor info / boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor impressies: www.facebook.com/muziekopbezoeknl