Het coronavirus heeft voor een moeilijke tijd gezorgd. Hopelijk heeft het virus u of uw naasten niet getroffen en als dat wel zo is wensen wij u veel sterkte en heel veel beterschap toe.

Nu het wat rustiger is, is het mogelijk geworden om de Goede Doelenweek als nog door te laten gaan maar dan in een zeer aangepaste vorm. De Goede Doelenweek is van 14 t/m 19 september 2020.

De enveloppen met daarin de informatiebrief wordt huis aan huis bezorgd, maar niet door een collectant opgehaald. Het is de bedoeling dat de envelop met het geld gebracht wordt naar één van de 18 inleverpunten verdeeld over het hele dorp, ook achteraf. Op deze wijze kunnen wij Corona-veilig geld inzamelen voor de Goede Doelen.

Lieve mensen, we hopen dat u ons en de Goede Doelen een handje wilt helpen. Het zou geweldig zijn als we naar alle Goede Doelen weer een mooi bedrag kunnen overmaken.

Hebt u vragen, stel ze gerust, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Anne Derks 0486 453464 of Walburga Lucius 0486 432646.

We wensen iedereen een goede gezondheid toe en de hartelijke groeten namens alle goede doelen.

Langenboom Loopt voor Goede Doelen