Zaterdagavond 10 oktober staat de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Dit is de eerste theatershow van dit seizoen en ook de eerste show sinds het seizoen in maart abrupt eindigde. De theatercommissie binnen Myllesweerd is nog in overleg met wat andere theatermakers om te zien welke voorstellingen dit seizoen nog geprogrammeerd kunnen worden. Hierover hoort en leest u later meer. Dat men weer graag naar het theater gaat blijkt uit de grote belangstelling voor de show van Mark van de Veerdonk. Er zijn namelijk nog maar enkele tickets (a 17,50 euro inclusief consumptie) beschikbaar. Deze zijn uitsluitend aan de balie van Myllesweerd af te halen. Op is op.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot... wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Like de Facebookpagina van Myllesweerd om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen en zie regelmatig www.myllesweerd.nl.