Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen! Uiteraard volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. wandelen we corona-proof.

Vanaf 24 september heeft Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winter passe-partout kopen waarmee u mee kunt wandelen op de donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 25 maart 2021. Ook kunt u hiermee vier keer deelnemen aan de grotere winterwandelingen op de zondagen 22 november, 20 december, 3 januari en 31 januari. Mits corona maatregelen dit niet verhinderen. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis.

Vanaf 24 september 2020 starten de winterwandelingen. De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wandelen is gezond. Het is een van de meest effectieve manieren om te bewegen!

Indien u meer informatie wenst, zie onze website www.wsvamicitia.nl of bel 0485-453751.

Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 24 september!