Elke eerste woensdag van de maand is er het Mamacafé in Mill. Met elke keer een andere gastspreker over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Op woensdag 7 oktober is Evelyne Haneuse er te gast. Zij biedt reflexintegratie aan, is docent baby- en peutermassage en yoga i.o., en weet als slaapconsulent ook veel van slapen en onrust bij kleintjes. Met haar praktijk helpt ze jong en oud op weg naar lichamelijk meer geborgenheid, comfort & warmte en een gevoel van veiligheid. Het lichaam als thuis. Graag neemt zij jullie mee in het fundament van de lichamelijke en emotionele ontwikkeling die je vanuit jouw start doorleeft.

Primaire reflexen. Een ontwikkeling die de basis vormt voor hoe je je in het leven kunt bewegen, leren en reageren.

Een interactief samenzijn, bij het Mamacafé in Mill, met informatie en vooral ook ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Het Mamacafé is een gelegenheid waar jonge moeders op een leuke manier andere moeders met kleine kinderen kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen, als kersverse moeder, kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo die andere moeder uit de brand te helpen. De ochtenden worden over het algemeen goed bezocht en het is erg gezellig! De ruimte is geschikt voor kleine kinderen en er is iemand die op de kindjes past en met ze speelt terwijl wij koffiedrinken. Je kunt op je gemak je kindje voeden en er is altijd een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.

Het Mamacafé is iedere eerste woensdag van de maand. Van 9.30 uur tot 11.30 uur. In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: www.mamacafemill.nl.