Het is weer tijd voor een Voorleesfeest in Bibliotheek Mill, want het is Kinderboekenweek! Met het thema ‘En toen?’ ontdekken we de wereld van vroeger. Ook met de verhalen en spelletjes die tijdens het voorleesfeestje op donderdag 8 oktober voorbijkomen.

Activiteitenvrijwilligers Bep en Hennie lezen voor tijdens het voorleesfeestje. Ze hebben een achtergrond in het werken met jonge kinderen en vinden het erg belangrijk om het (voor)lezen bij kinderen te stimuleren. En zeg nou zelf, er is toch niets gezelligers om al dan niet samen in een boek te duiken en zo de wereld te ontdekken? Er komen niet alleen verhalen over vroeger voorbij, er is ook tijd voor spelletjes en een feestelijke traktatie. Dat hoort immers bij een feestje.

Het voorleesfeestje is voor kinderen tot en met 4 jaar. Donderdag 8 oktober om 11.00 uur in Bibliotheek Mill, te vinden in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Graag vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl of aan de balie van de bibliotheek. Toegang is gratis. En wist je trouwens dat voor kinderen tot 18 jaar het lidmaatschap van de bibliotheek gratis is? Dan kan het voorleesfeest thuis worden voortgezet. Want voorlezen maakt je leuker!