Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week heeft de organisatie van Natuurfeestje Tongelaar moeten besluiten om de activiteiten te annuleren. Het Natuurfeestje zou 21 oktober plaats vinden op landgoed Tongelaar in Mill.

In een reactie laat Emil Minten (Kasteel Tongelaar) weten dat dit wederom een teleurstelling is; “We hadden de persconferentie van 19 oktober kunnen afwachten, misschien dat alles nog ten positieve verandert. Maar de verwachtingen wijzen eerder de andere kant op. Naast alle bezwaren zijn we ook bezorgd om de vrijwilligers. Jammer, maar het is helaas niet anders.”

“Het positieve nieuws is dat we nu een draaiboek klaar hebben liggen dat we zo uit de kast kunnen pakken zodra er wel weer dingen mogelijk zijn,” voegt Bart van Hees (Ontdek Mill) daar aan toe. “Het Natuurfeestje kan ook prima in de winter plaats vinden, met een winter-picknick. Of in de lente.”

Bezoekers die al een ticket gekocht hadden zijn al eerder op de hoogte gebracht en krijgen het volledige bedrag netjes terug gestort door de organisatie. Natuurfeestje Tongelaar zou worden georganiseerd door vrijwilligers van Brabants Landschap, Ontdek Mill en Support Your Locals Land van Cuijk en Boert Bewust.

De organisatie wenst iedereen héél veel goeds en gezondheid en hoopt u snel weer te mogen ontvangen op Tongelaar!

Kasteel Tongelaar is als vanouds elke woensdag en zondag geopend voor lunch, koffie of een fijne wandeling: www.kasteeltongelaar.nl.