Ook dit jaar organiseren Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat en Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat in Mill Christmas together.

Dit zijn inspiratiedagen om iedereen te informeren en inspireren voor kerst 2020. In verband met de coronamaatregelen hielden de 3 ondernemers niet alleen vorig weekend deze inspiratiedagen, maar ook dit weekend (vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november staan deze op het programma). Dit om belangstellenden goed te kunnen spreiden en drukte bij de deelnemende bedrijven te voorkomen.

Goed verlopen

Het eerste weekend is erg goed en gezellig verlopen. “Het is mooi om te zien dat iedereen zich keurig houdt aan de regels,” vertellen de initiatiefnemers. “Als men ziet dat het maximale aantal bezoekers binnen is, gaat men naar een andere winkel en komt men later weer terug. Mensen houden afstand van elkaar, het voelt wel een beetje vreemd, maar evengoed is het gezellig en beleef je toch de kerstsfeer. Mensen zijn enthousiast en kunnen veilig even rond kijken in onze winkels.”

Christmas Together

Gedurende deze inspiratiedagen kunt u bij de 3 deelnemende ondernemingen kennis gaan maken met de nieuwste trends, kleuren en materialen op het gebied van kerstartikelen, bloemen, sieraden, tassen en woonaccessoires.
Bij Onder de Kersenboom vindt u sfeer volle woon en groendecoraties in combinatie met brocante in een Engelse sfeer. Een bijzondere locatie, vandaar dat het tijdschrift Brabeau hier ook regelmatig te gast is voor reportages. Normaal gesproken is Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat alleen op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend, maar vanaf november ook op vrijdag.

Goodie-bag

Als u tijdens Christmas Together op dezelfde dag bij zowel Berends Bloemsierkunst als bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat wat koopt voor minimaal 9,50 euro dan ontvangt u een goed gevulde goodie-bag gratis. Naast al deze gratis producten, zijn er tal van speciale aanbiedingen en acties bij de 3 deelnemende ondernemingen.

Openingstijden

  • Vrijdag 13 november van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag 14 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 15 november van 10.00 uur tot 17.00 uur