In de gemeente Mill en Sint Hubert wordt in de week voor Kerst, van 21 tot en met 24 december, iets bijzonders georganiseerd.

Op diverse plekken in onze gemeente worden kleinschalige diners geserveerd voor mensen die in deze tijd van corona wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. ‘In de strijd tegen het virus moeten we noodgedwongen afstand houden maar door ‘aandacht voor elkaar’ blijven we aan elkaar verbonden.’

Inmiddels worden er in deze week voor Kerst zo’n tien diners georganiseerd voor maximaal 8 personen per diner (en passend binnen de coronarichtlijnen). Maar natuurlijk zijn nieuwe initiatieven nog van harte welkom. Aanmelden kan via de website: www.dineraandachtvoorelkaar.nl Daar is ook meer informatie te vinden.

Kent of bent u iemand die in deze coronatijd een lichtpuntje kan gebruiken, meld dit dan via het aanmeldformulier dat ook op deze website is te vinden.

Een diner ‘in de aandacht’

Via de Neije Krant en de sociale media stellen we de komende tijd de verschillende initiatieven aan u voor:

Locatie: Het Mo’Ment, Langenboom

Gastheer/gastvrouw: Burgemeester Antoine Walraven, Moniek Nelson, Gerdy Nooijen, Henk Ermers

Omschrijving: In de gezellige ambiance van Kookstudio Het Mo’Ment in Langenboom vindt een wel heel bijzonder ‘aandacht voor elkaar diner’ plaats. Niemand minder dan burgemeester Antoine Walraven, burgemeester van Mill en Sint Hubert en voormalig Smaakburgemeester van Nederland, bindt hier zijn kookschort voor om samen met Monique Nelson, Gerdy Nooijen en Henk Ermers een kleine groep gasten met een diner te verwennen.

Burgemeester Walraven: “Samen koken en eten’ geeft warmte en gezelligheid. Onmisbaar in de tijd van Kerst”

Meer informatie, aanmelden en een overzicht van alle diners: www.dineraandachtvoorelkaar.nl.