Het zal geen verrassing zijn: dit jaar gaat de Langenboomse dorpskwis Wèttegij’t niet door. Niet alleen vanwege Corona. Wij waren toch al van plan een jaartje pauze te nemen na 3 edities van onze Wèttegij’t dorps(pub)kwis. Zoals we dat ook deden na de eerste 3 edities van Wèttegij’t die in de eigen huiskamers werden gespeeld.

Als Wettegij’t-team beraden wij ons nu of we in 2021 de draad weer op gaan pakken. Wij weten dat we veel mensen blij maken als we dat weer gaan doen. En natuurlijk willen we dat graag. Echter met een belangrijke maarrr... dan hebben we versterking en verdere verjonging van ons team nodig! Afgelopen jaar hebben Lies en Joost als nieuwe jonge versterking een belangrijke bijdrage geleverd.

We zoeken nog een paar enthousiaste kwismakers. Dan kunnen de oude Wèttegij’ters zich, indien gewenst, gaan beperken tot een adviserende en ondersteunende rol op de achtergrond. Dus als je graag wilt dat er eind 2021 voor de 7e keer Wèttegij’t wordt gespeeld meld jezelf aan bij een van onze teamleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot volgend jaar.

Het Wèttegij’t-team
Jan, Joke, Nellie, Lies, Joost en Paul