Veghel/Oss/Cuijk - De Leijgraaf houdt op donderdag 4 februari haar Online Open Avond. Toekomstige studenten kunnen online bij De Leijgraaf terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Zij kunnen zichzelf uitgebreid informeren over wat dit ROC allemaal aanbied aan studiemogelijkheden.

Online presentaties

Tijdens de Online Open Avond is er van alles te ontdekken. Je krijgt informatie over opleidingen. Via www.leijgraaf.nl vind je video’s, virtuele rondleidingen en kun je via live-chats direct vragen stellen aan docenten en studenten. Je leert De Leijgraaf en de opleidingsmogelijkheden goed kennen vanachter je computer of met je telefoon.

Algemene informatie

Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook welkom om de Online Open Avond te bezoeken. De Online Open Avond is ‘live’ op donderdag 4 februari van 17.00 tot 20.00 uur. Informatie over de Online Open Avond en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op www.leijgraaf.nl. Je kunt je ook alvast registreren voor de Online Open Avond dan weet je zeker dat je niets mist.