Foto: Cockie Kremers

Vorige week zaterdag 6 februari opende de inschrijving voor de dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill van zaterdag 2 oktober. In het eerste weekend dat men in kon schrijven melden zich al 35 teams aan.

Inschrijven kan overigens nog tot 26 september. Maar onder alle teams die dit op 6 of 7 februari deden, werden 10 verrassingspakketten verloot. Deze zijn gewonnen door Van heinde en Ver(beeten), Café 't Heike, De Beren, Dûk Zat, De loco's van Libre, Witte gei ut, Moizat, De Kudde, Quizitnie en GZN. Zij ontvangen hun pakket op de spelavond tijdens het ophalen van de map met vragen en opdrachten.

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut is een activiteit van Stichting Activiteiten Mill (SAM) en zal zaterdagavond 2 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill het vragenboekje ophalen. Zuuk ut mar uut bestaat uit 11 verschillende (nieuwe) rubrieken. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij ‘t Heike. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 8 oktober zal in café zaal eeterij Libre aan de Langenboomseweg vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met prijsuitreiking.

Deelnemen

De organiserende werkgroep binnen SAM adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan tot zondag 26 september door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en team-naam te mailen naar de organisatie. Hierna komt er een bevestiging met meer informatie per mail retour.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut en zie www.beleefhetinmill.nl.