Als alles volgens plan verloopt, wordt in het weekend van 16, 17 en 18 juli Mill draait door gehouden in het Aldendrielpark in Mill. Een evenement wat door vrijwilligers georganiseerd en uitgevoerd wordt om de lokale dorps- en horecafeesten te ondersteunen. Langzaam maar zeker krijgt het muziek- en entertainmentprogramma steeds meer vorm.

Voor zondag 18 juli is de organisatie nog op zoek naar clubs en verenigingen die zich via een activiteit willen promoten. Denk aan demonstraties of activiteiten waaraan bezoekers van Mill draait door deel kunnen nemen. Hen kan een activiteit zijn waar bezoekers gratis aan mee kunnen doen, maar bijvoorbeeld ook waarvoor men zou moeten betalen en waarvan de opbrengst ook naar het doel van dit weekend gaat. Wilt u als club, vereniging of ondernemer een activiteit organiseren? Laat het dan weten aan de organiserende werkgroep.

Ondertussen hebben Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill zich als hoofdsponsor verbonden aan Mill draait door. Uiteraard zijn er ook kleinere sponsorpakketten waarmee men dit initiatief kan steunen. Zie voor meer informatie www.milldraaitdoor.nl en like de Facebookpagina om niets te missen!