In heel Nederland worden Avondvierdaagsen georganiseerd, ook in 2021. Zoals bekend beperkt het Covid-19 virus al lange tijd alle gezamenlijke activiteiten.

Wij als wandelclub Amicitia ondervinden hiervan de gevolgen. We kunnen geen wandeltochten organiseren. De Millse Mars en de Avondvierdaagse die op de agenda stonden zijn geannuleerd. Er is evenals vorig jaar wel een alternatief dit is de Avond4Daagse - Home Edition. Heb je zin om te lopen dan is dit een leuke activiteit. Uiteraard dient elke deelnemer zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dit roept ongetwijfeld vragen op, hier volgt meer informatie.

U loopt met uw mobiele telefoon. U schrijft zich in via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/mill dan komt u terecht op het inschrijfformulier dat de KWBN voor ons maakte. Volg deze instructies op en u kunt van start met de eRoutes app De avond4daagse kan gelopen worden tot en met 30 juni, de vier dagen dienen binnen twee weken gelopen te worden. Er kan gekozen worden uit routes van 2,5 – 5 – of 10 kilometer. Na vier wandelingen is er natuurlijk de welverdiende medaille, deze wordt toegestuurd. Wandelen is sinds vorig jaar enorm in populariteit toegenomen en nog gezond ook. Binnenkort begint de meivakantie, een uitgelezen kans om deze activiteit in uw agenda te zetten!

Voor meer informatie www.wsvamicitia.nl.