Beste inwoners, bedrijven, belanghebbenden, verenigingen binnen het plangebied en Dorpsraad Langeboom en Wijkraad Mill-West. Wij (gemeente Mill en Sint Hubert) nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst van het Bestemmingsplan verbrede reikwijdte. Wethouder Jos van den Boogaart (Openbare ruimte, EZ, Ruimtelijke ordening, Duurzaamheid en Milieu) opent de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt online plaats op maandag 12 juli 2021, van 19.30 uur tot 20.30 uur. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Informatiebijeenkomst Bestemmingsplan verbrede reikwijdte. U ontvangt van ons een link voor deelname. Let op! Aanmelden kan tot 9 juli. Er kunnen 250 personen deelnemen. Mocht het zijn dat u niet kan deelnemen, dan kunt u de bijeenkomst later terugkijken via een link op onze website, https://www.gemeente-mill.nl/dekuilen.

Verbrede reikwijdte De Kuilen

Het bestemmingsplan ‘Verbrede reikwijdte De Kuilen’ is een bestemmingsplan op grond van de Wet ruimtelijke ordening, maar maakt ook gebruik van extra mogelijkheden uit de Crisis- en herstelwet.

In het bestemmingsplan verbrede reikwijdte worden de uitgangspunten van de visie(s) vertaald naar een kader voor het gebruik en het verlenen van vergunningen. Belangrijke thema’s zijn: natuur, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Doel van het plan is ruimte bieden en richting geven aan de organische ontwikkeling van het gebied tot een veilig, gezond, duurzaam en aantrekkelijk recreatie- en natuurgebied.

Nieuwe ontwikkelingen

Concrete nieuwe ontwikkelingen zijn opgenomen via een wijzigingsbevoegdheid (Zwaluwstraat 6, Langenboomseweg 103-105). Ontwikkelingen die nog moeten worden uitgewerkt en afgewogen volgen een eigen procedure (zoals bijvoorbeeld de Charme-camping).

Inspraak

Na publicatie worden de stukken vrijgegeven voor inzage, dit zal zijn van woensdag 7 juli t/m dinsdag 17 augustus. Uiteraard mag u inspraak hebben op het bestemmingsplan. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Hozee, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Vragen?

Heeft u algemene vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de gemeente Mill en Sint Hubert via het KlantContactCentrum, telefoonnummer 0485-460300 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk zien wij u bij de bijeenkomst. Graag tot dan!