Op zaterdagmiddag 10 juli jl. pakten zich af en toe donkere wolken samen boven Mill. Ook viel er wel een enkele regendruppel. Dat hield de bezoekers van de open dag bij de dierenweide Aldenhorst niet tegen. De organiserende stichting Vrienden van Aldenhorst kan dan ook terugzien op een geslaagde middag.

De open dag was in de eerste plaats bedoeld om de nieuwe volière officieel te laten openen. Deze is met een leefbaarheidssubsidie van de gemeente Mill en Sint Hubert tot stand gekomen. De stap om wethouder Eric van Daal uit te nodigen om die opening te verrichten, is dan ook een logische. Met positieve reactie. Na enkele korte toespraken knipte de wethouder rond 14.15 uur het lint tussen de volière en het houten dierenverblijf door. Daarmee was de officiële opening een feit en konden de vele bezoekers de dieren van dichtbij bekijken, meedoen aan een kleine loterij ten bate van de stichting of gewoon elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer met koffie, thee, ranja en versnaperingen. Gezelligheid troef.

Toen de laatste prijswinnaars van de loterij om 17.00 uur waren voorgelezen, werden de spullen ingepakt en kon penningmeester Tiny van Lith aan de slag gaan om de donaties in de melkbus en opbrengsten van de loterij te gaan optellen.

Het bestuur van de stichting Vrienden van Aldenhorst wil bij deze (nogmaals) iedereen hartelijk bedanken die op welke manier dan ook eraan heeft bijgedragen, dat deze open dag tot een succes is geworden.

En voor wie de informatiebrochure van de stichting is kwijtgeraakt of heeft vergeten, noemen we nog even het bankrekeningnummer bij de SNS-bank: NL 49 SNSB 0706 064216 t.n.v. stichting Vrienden van Aldenhorst.