We gaan het gewoon doen! Op 4 augustus opent Mamacafé Mill haar deuren wagenwijd voor moeders met hun kindjes (0-4 jaar). Na een lange tijd lijkt het weer te kunnen. Aanmelden is niet nodig. Men dient wel geregistreerd te worden bij binnenkomst. En we hanteren de 1,5 meter regel. Deze keer zullen Ellen en Nellie als gastvrouwen aanwezig zijn. We kiezen er voor om geen gast uit te nodigen, maar gewoon weer eens te beginnen met een kopje koffie / thee en wat lekkers en een ieder de gelegenheid te geven om bij te praten en eventueel vragen te stellen.

We hopen jullie allemaal weer te zien!

Informatie Mamacafè Mill

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Voor wie? Voor alle (aanstaande) moeders en hun hun kleine kinderen (0-4 jaar).

Waarom een Mamacafé?

Als je zwanger bent gebeurd er van alles in je lichaam, maar ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereidt je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (a.s. of juist al ervaren) ouders

En dan na negen maanden is het zover: er is niet alleen een baby geboren, maar ook een nieuwe moeder! Als het je eerste kindje is zal je merken dat je leven een hele andere invulling krijgt dan voor de bevalling. Als het niet je eerste, maar je tweede, derde of zelfs vierde kindje is, vraag je je misschien af hoe je de zorg voor je oudste(n) combineert met zo’n klein kindje.

Daarom willen we een plek bieden waar je andere moeders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen, als kersverse moeder, kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo die andere moeder uit de brand te helpen.

De ochtenden worden over het algemeen goed bezocht en het is erg gezellig! De ruimte is geschikt voor kleine kinderen en er is iemand die op de kindjes past en met ze speelt terwijl wij koffiedrinken.

Je kunt op je gemak je kindje voeden en er is altijd een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.

Schuif gezellig bij ons aan 4 augustus vanaf 9.30 tot 11.30 uur.