Foto: Toon Willems

I.v.m. de weersomstandigheden was de scootmobieltocht in juni en in juli afgelast. Donderdag 19 augustus leek het eerst ook weer mis te gaan, maar het viel mee. Het was droog en de temperatuur was redelijk, dus goed te doen. Voor het vertrek kwam onze nieuwe Pastoor James ook nog even kennismaken. Dat was wel een verrassing en vonden ze allen heel mooi.

Er was een mooie tocht uitgezet over rustige wegen. Er waren 13 deelnemers en ieder kon genieten van de rust en de natuur. Halverwege werden we gastvrij ontvangen bij De Hinde. Toen was het zonnetje er bij en was er een mooi uitzicht over de hele vlakte. Daar hebben ze genoten van een heerlijk kopje koffie of thee en de mogelijkheid was er voor iets lekkers er bij. Later hebben we nog even een korte pauze gehad bij het Mariakapelletje aan de Kampweg. Allen hadden een persoonlijke begeleider, dus konden ze onderweg ook wat gesprekken voeren waar vele toch behoefte aan hebben.

Uiteindelijke arriveerde we weer op het eindpunt bij de Kerk. Ze hadden alle lof over de mooie tocht en de gezelligheid en kijken nu al uit naar de volgende tocht. Bij goed weer zal die gehouden worden op de 3e donderdag van september en die valt op 16 september. Wel weer van tevoren opgeven bij Toos Langen 06-23897456.