Binnenkort start Danscentrum Verhoeven weer met het nieuwe danslessen seizoen in Cuijk en Boxmeer. Hans en Annette Verhoeven merken dat na deze bijzondere coronaperiode er weer veel animo is voor een gezellig avondje uit op de dansvloer.

Dansles is al jaren erg populair bij jong en oud. Ook door de vele dans- en talentenprogramma’s op TV blijft deze leuke vorm van in- en ontspanning in de dansscholen onder de aandacht. Voornamelijk bij verloofden en jong gehuwden maar tel daarbij op de herintreders, vanaf de dertigers en veertigers die het stijldansen al eens eerder hadden ontdekt. Deze dans- en talenten programma’s geven hen een impuls om weer terug naar de dansvloer te gaan, maar nu met hun vaste partner. Kortom de dansscholen zijn altijd volop in beweging. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de geldende regels van de huidige coronasituatie.

Naast de lesavonden heeft Danscentrum Verhoeven ook zijn wekelijkse dansavonden. Dansen wordt natuurlijk leuker naarmate het beter gaat. Onder deskundige begeleiding leer je de dansen tijdens de lessen maar door het bezoeken van de dansavonden wordt dansen al snel een leuke routine. De gezelligheid van deze avonden wil je al snel niet meer missen. En ook de beweging niet.

De eerste lessen starten op zondag 12 september en deze zijn altijd vrijblijvend. Voor beginners in Boxmeer op zondagavond en in Cuijk op zondag-, dinsdag- en woensdagavond. Wanneer u een avond verhinderd bent kunt u deze les op een andere avond inhalen. Wel zo gemakkelijk.

Aanmelden kan heel eenvoudig via de website. Kijk hiervoor op www.danscentrumverhoeven.nl. Je vindt hier ook alle lestijden en nog meer informatie.