Op dinsdag 14 september a.s. wordt een openbare informatieavond gehouden over de herinrichting en renovatie van het Park Aldendriel. De avond wordt gehouden in Grand Café ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Planvorming

De gemeente Mill en Sint Hubert heeft in samenspraak met de pas opgerichte Stichting Aldendrielpark een herinrichtingsplan voor het inmiddels bijna 25 jaar oude park opgesteld. De herinrichting beoogt een positief effect op de beleving van het park. Zo zal hoge heesterbeplanting verdwijnen. Daarvoor komen bloemrijke sierheesters en vaste planten terug. Ook de entree aan de Schoolstraat wordt vernieuwd en aangepast, er worden nieuwe bomen geplant en de wandelpaden worden van een nieuwe fundering met asfalt voorzien.

Wanneer / uitvoering

De werkzaamheden zullen ongeveer zeven weken duren. De globale planning is als volgt:

  • Start werkzaamheden in week 39 of 40
  • Fundering en asfalteren gereed einde week 41
  • Planten sierheesters en vaste planten week 43
  • Planten bomen en opleveren werk einde week 46

Informatieavond

Het bestuur van de Stichting Aldendrielpark organiseert een bijeenkomst, waarbij ook een vertegenwoordiging van de gemeente aanwezig is, om de nieuwe herinrichtingsplannen toe te lichten.
Wanneer: Dinsdag 14 september 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Waar: ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 Mill

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Nico Heere, medewerker Infra, Beheer en Onderhoud, tel. 0485 - 460 300 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..