Maandag 6 september waren tal van vertegenwoordigers van clubs, verenigingen maar ook belangstellende inwoners aanwezig in ’t Lagerhuis. Daar stond een informatie- en brainstormavond op de planning voor het Winterfestijn. Het Winterfestijn is HET afscheidsfeest van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Dit zal gehouden worden van woensdag 22 december 2021 tot en met zaterdag 1 januari 2022 en dat alles in het Aldendrielpark in Mill.

Tijdens het Winterfestijn zijn er tal van activiteiten voor echt alle inwoners van Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Hiervoor zal het Aldendrielpark helemaal in winterse sferen worden gebracht. Uiteraard zal er ook een gratis toegankelijke (kunst)schaatsbaan in het Aldendrielpark te vinden zijn. Tijdens de bijeenkomst op 6 september kwamen er veel ideeën op tafel om het programma voor echt alle inwoners interessant te maken. Binnenkort zal dit conceptprogramma verder worden uitgewerkt en geplaatst op www.winter-festijn.nl.

Sponsoren

Het Winterfestijn wordt bekostigd door een bijdrage van de gemeente Mill en Sint Hubert, de gezamenlijke horecaondernemers uit de hele gemeente Mill en Sint Hubert en het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill. Maar omdat de werkgroep meer wil dan dat men vanuit dit budget kan bekostigen, zijn ook sponsoren van harte welkom. Deze extra financiële inkomsten zullen ze besteden aan extra activiteiten voor kinderen.
Hebt u (financiële) ruimte om het Winterfestijn te steunen en uw (bedrijfs)naam te verbinden aan dit afscheidsevenement van de gemeente Mill en Sint Hubert? Informeer dan naar de diverse sponsorpakketten. Bel tel. 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten en niets missen rond het Winterfestijn gemeente Mill en Sint Hubert? Like dan de Facebookpagina en zie regelmatig www.winter-festijn.nl.