De Kerngroep Kerkenvisie Gemeente Mill en Sint Hubert nodigt alle geïnteresseerden en betrokkenen graag uit voor een presentatie van de Kerkenvisie gemeente Mill en Sint Hubert. Daartoe behoort ook de kerk in Haps.

Kerkenvisie

Er zullen in de komende jaren kerkgebouwen gesloten worden, ook in deze regio. De Kerkenvisie is een belangrijke stap naar een goede toekomst voor het prachtige religieuze erfgoed in onze gemeente. Want welke mogelijkheden zijn er? En wie neemt beslissingen over het erfgoed, dat met hulp van voorouders gebouwd en in stand gehouden werd? De toekomst van het religieuze erfgoed gaat ons allemaal aan! We hopen u dan ook te ontmoeten op 4 oktober in Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill.

Door middel van interviews, schriftelijke enquêtes en vele gesprekken met organisaties, inwoners en kerkleden hebben we het afgelopen jaar een goed beeld gekregen van de ideeën die inwoners van Mill en Sint Hubert en Haps hebben over de toekomst van de kerkgebouwen. De kerk van Haps is tevens onderdeel van Parochie De Goede Herder.

Deze informatie en andere belangrijke uitgangspunten vormen samen de Kerkenvisie. Een visie waarmee kerkeigenaren en de gemeente vanaf 2022 gestructureerd in gesprek kunnen gaan. De kerkenvisie is te vinden op www.gemeente-mill.nl/kerkenvisie.

Presentatie en aanmelden

Op maandag 4 oktober om 19.30 presenteren we de kerkenvisie in Myllesweerd in Mill, Kerkstraat 3. U bent van harte welkom. Aanmelden is echter belangrijk voor de organisatie en dat kan door een mail te sturen met opgaaf van het aantal personen dat komt. Stuur uw e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw aanmelding zal worden bevestigd.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp of over de informatieavond, neem dan contact op met Denise Huntjens, 06 - 16 93 90 17.