Zaterdagavond 2 oktober werd door een werkgroep binnen Stichting Activiteiten Mill voor de vierde keer de dorpsquiz Zuuk ut mar uut georganiseerd.

Er namen 54 teams deel. Na inventarisering bleek dat die avond ruim 800 inwoners op de een of andere manier actief waren voor deze quiz. Het ene team deed mee als alternatief voor een avondje kaarten of buurten, maar sommige teams hadden een uitgewerkte strategie en volledig ingericht computer- en crisiscentrum. Maar voor elk team gold dat men weer een super leuke avond had.

Zuuk ut mar uut 2021 begon echter zaterdag 2 oktober al om 13.30 uur. Er werd een persconferentie gehouden door burgemeester Walraven. Hij gaf een toelichting op wat regels en opdrachten. In zijn verhaal zaten ook zaken verwerkt die later die dag in de map met vragen beantwoord moesten worden. Daarnaast hadden alle teams 4 kwartetkaartjes gekregen en was men die zaterdagmiddag al volop bezig met ruilen om het eigen kwartet compleet te krijgen. Ook via social media werd contact gezocht met andere deelnemers om in bezit te komen van de juiste kaartjes.

Vrijdag 8 oktober werd in café zaal Libre de prijsuitreiking en feestavond gehouden. Tijdens deze avond waren ook foto’s te zien die tijdens Zuuk ut mar uut gemaakt werden. Teams moesten namelijk ook een bruidsfoto maken met iets echt Mills plus De Neije Krant van dat weekend. De mooiste en origineelste foto werd gemaakt door de Loco’s van Libre. Winnaar van Zuuk ut mar uut 2021 was echter opnieuw Kukel IQ. Ook in 2019 waren zij de beste in het oplossen van opdrachten en beantwoorden van vragen. De bokaal plus de eeuwige roem werd aan hen overhandigd.

De volledige uitslag is terug te vinden op de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut. Een bestand met vragen, opdrachten en antwoorden van deze editie staat op www.zuukutmaruut.nl.

Op zaterdag 7 oktober 2023 staat de volgende editie van Zuuk ut mar uut op het programma. Reserveer deze data alvast in de agenda.