Tijdens corona hebben veel mensen ervaren hoe fijn en gezond wandelen kan zijn. Velen hebben er inmiddels een gewoonte van gemaakt om met een bepaalde regelmaat te gaan wandelen. Soms iedere keer hetzelfde traject, maar juist ook de uitdaging van een keer een ander gedeelte van de omgeving is leuk. En, na afloop wordt dan vaak gekeken hoeveel stappen/ en of kilometer er gelopen zijn. Ondertussen genoot men van de natuur en was het meer genieten, dan men van te voren dacht.

Met de komst van de herfst in het vooruitzicht werd het idee geopperd om in de verschillende seizoenen natuur wandelingen te organiseren. Natuurlijk te beginnen met een herfstwandeling, waarbij men kan genieten van prachtige herfst kleuren paddenstoelen en bosvruchten. Annie Minten en Tonny van den Bergh weten veel over de natuur en zullen deze wandelingen begeleiden en onderweg veel vertellen en uitleggen.

Donderdag 4 november a.s. zal de eerste seizoen/ herfst wandeling gehouden worden. Vertrek: 13.30 uur bij Myllesweerd.

Een wandeling van anderhalf uur in de bosrijke omgeving van Mill. Goede wandelschoenen zijn wel noodzakelijk want de wandeling gaat ook over bospaden.

Na afloop is er gelegenheid om bij Myllesweerd, op eigen kosten, een kopje koffie te drinken. Iedereen kan deelnemen aan deze wandelingen, daar hoeft men geen KBO lid voor te zijn.

www.kbo-mill.nl