Op dinsdag 9 november 2021 van 18:30 tot 21:30 organiseert de Solar Provider Group (SPG) een informatieavond over Zonnepark Cuijksedijk in De Wester te Mill (Havikstraat 1).

Na de eerste persoonlijke gesprekken gehad te hebben, willen wij omwonenden en andere geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om een fysieke informatieavond bij te wonen. Hierbij willen wij u graag informeren over de informatieavond en de opzet hiervan toelichten. Als u bij de informatieavond aanwezig wilt zijn, vragen wij u vriendelijk om u aan te melden (zie Aanmelden). Op deze manier kunnen wij voor iedereen een veilige en gezonde ruimte inrichtingen.

Opzet informatieavond

Om 18:30 zal de informatieavond starten met een plenaire presentatie vanuit SPG. Tijdens de presentatie zullen wij meer informatie verstrekken over het voorgenomen initiatief. Wij willen nogmaals iedereen inlichten over de mogelijkheden die er zijn om te kunnen participeren (proces en financieel). Na de presentatie willen wij alle aanwezigen de mogelijkheid bieden om persoonlijke met ons in gesprek te gaan. Hiervoor zullen drie thema tafels (participatie, landschap en coöperatie) worden opgezet. Bij elke tafel kan maximaal één huishouden tegelijk plaatsnemen om verdere vragen met u door te nemen. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden persoonlijk met ons in gesprek te gaan, maar ook rekening houdend met de basismaatregelen.

Na de presentatie hebben de aanwezigen tot 21:30 de mogelijkheid om aan de drie thematafels plaats te nemen. Aan de eerste tafel, landschappelijke inpassing, zal meer duiding worden gegeven over de eerste intekening van het zonnepark en groenvoorzieningen naar aanleiding van de gesprekken die al zijn gevoerd met de omgeving. Aanwezigen worden uitgenodigd om deze eerste schets te evalueren en te bedenken hoe invulling kan worden gegeven aan nieuwe ideeën. Bij de tweede tafel, participatie (proces en financieel), zal worden teruggeblikt op het proces tot nu toe en hoe dit verder vorm kan worden geven. Ook zal er meer toelichting worden gegeven over de mogelijkheden om financieel te profiteren. Aan de derde tafel, coöperatie, willen graag het gesprek aan gaan hoe een groep inwoners zich kan organiseren om financieel te kunnen participeren in het zonnepark. Wij houden ongeveer 20 à 30 minuten per thematafel aan, zodat alle aanwezigen in gesprek kunnen gaan met de verschillende vertegenwoordigers.

Alternatief informatieavond

Mocht u zich ondanks deze opzet niet comfortabel voelen om de informatieavond bij te wonen, maken wij graag een persoonlijke afspraak met u, bijvoorbeeld bij u thuis in de tuin op gepaste afstand. Hiervoor kunt u terecht bij George Overbeke (zie onderstaande contactgegevens).

Aanmelden

Wij vragen u vriendelijk om u aan te melden voor de informatieavond. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar George. Graag ontvangen wij onderstaande informatie van u.
- Naam aanwezige 1
- Naam aanwezige 2 (indien van toepassing)
- Adres
- Telefoon en/of e-mail
- Voorzorg corona
o Heeft u afgelopen 14 dagen het coronavirus (Covid-19) gehad?
o Heeft u afgelopen 14 dagen last gehad van verkoudheid, hoesten of kortademigheid?

Tijdens de avond zullen wij desinfecterende handgel en mondkapjes verzorgen. Heeft u klachten op de dag zelf? Dan moeten wij u helaas verzoeken uw bezoek te annuleren. Wij kunnen u middels een videoverbinding alsnog te woord staan of op een ander moment.

Vragen

Heeft u andere vragen of opmerkingen, twijfel dan niet om contact met George op te nemen.

Contactgegevens
George Overbeke
T. 06 830 869 75
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.