Tijdens onze danslessen hebben wij regelmatig een thema les. Tijdens die dansles mogen de kinderen verkleed komen en gaan we dansjes en spelletjes doen in een thema. Dit zijn leuke danslessen waar we altijd naar uitkijken. Dit jaar hebben we het met het thema Halloween, anders aangepakt. We hebben een grote Halloweenparty georganiseerd voor alle kinderen van dansschool Keep on Movin’!

Op zondag 7 november heeft dansschool Keep on Movin’ een grote Halloweenparty gegeven in Myllesweerd te Mill. En met succes! Met meer dan 125 kinderen die verkleed waren, hebben wij samen gedanst bij de Halloween disco en hebben we Halloween spelletjes gespeeld.

We startten de Halloweenparty met een optreden van de Keep on Movin’ Demo groep. Dit optreden was een hele mooie Halloween dans, waarbij ze erg goed gedanst hebben! Na dit optreden hebben we alle kinderen verdeeld in groepen, de groepen bleven doorschuiven zodat iedereen alle drie de Halloween spellen en Halloween disco konden doen. De Drie Halloween spellen waren; Halloween Mummie spel, Halloween Heksen spel en een Halloween Voel spel. De kinderen waren erg enthousiast bij het spelen van de spellen!

Tijdens de Halloween disco hebben we vele Halloween dansjes gedanst. Ook hebben we andere nummers gedraaid zoals de Snollebollekes. Na de disco zijn alle kinderen op het podium komen staan voor een dans. Onze wel bekende Keep on Movin’ dans, dit is en blijft altijd een feestje om met alle kinderen deze dans te mogen doen.

De Halloween party hebben we afgesloten met een aantal prijsjes. Drie kinderen waren het best verkleed en kregen een Keep on Movin’ T-shirt. Voor onze Keep on Movin’ foto win actie werden ook twee kinderen in het zonnetje gezet met een Keep on Movin’ cadeautje.

Tijdens deze dag zijn er foto’s gemaakt door Vera Anna fotografie en heeft de lokale omroep Mill gefilmd.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken die geholpen heeft met de Halloween party!

Wil je graag op de hoogte blijven, kijk dan op onze facebook pagina dansschool Keep on Movin’