Wandelsportvereniging Amicitia in Mill start op zondag 28 november met de 47e winterserie!

Wandelaars kunnen op die dag afstanden lopen van 5,10,15,20 en 25 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor gezinnen met kinderen en voor geoefende lopers. De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden en gaat richting Wilbertoord. De routes zijn voorzien van pijlen.

De start is vanaf het Clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Te bereiken via de doorgaande weg tussen Wanroij en Mill. Parkeren kan bij uitvaartcentrum Annora.

De starttijd voor de wandelaars die 25 kilometer willen lopen is tussen 8.00 en 10.00 uur, degenen die 20 willen lopen is de starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur. Overige afstanden kunnen starten tussen 8.00 en 13.00 uur. Het start bureau sluit om 16.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. De wandelaars van de donderdagavond groep kunnen gratis starten als ze hun wandel passe partout laten afstempelen. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld.

Iedereen is welkom bij deze wandelingen, voor meer informatie zie www.wsvamicitia.nl.

Iedereen die zich wil inschrijven dient de corona check, QR code en legitimatie bij zich te hebben i.v.m. de controle op vaccinatie of testbewijs. Tevens dienen de regels van het RIVM te worden opgevolgd. Houd onze website www wsvamicitia.nl in de gaten voor actuele informatie.

De winterserie bestaat uit 4 wandelingen, de volgende data zijn 19 december, 30 januari en 13 maart, noteer deze alvast in uw agenda!