Elke eerste woensdag van de maand is er het Mamacafé in Mill. Op woensdag 1 december is Joke van Strijp er als gastspreker aanwezig. Joke geeft zwangerschapscursussen en daar in bereid ze zwangere vrouwen en hun partner voor op een ontspannen, natuurlijke, mooie geboorte en kraamtijd. Dit doet ze door het aanbieden van doula diensten, groepscursussen, privé-cursussen en workshops.

Joke: Gelukkig kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het zeker mogelijk is om de zwangerschap en geboorte als een natuurlijke en mooie ervaring te zien en te beleven. En om een enorme inspanning te kunnen leveren, terwijl je ontspannen blijft. Soms loopt het echter anders, gepland of ongepland. En ook dan kan de geboorte van jouw kindje een prachtige ervaring zijn en een dag waar je later nog vaak positief op terug zal kijken. Als doula begeleid ik jou/jullie hierbij met toewijding, kennis en liefde.

We houden ons aan de geldende coronamaatregelen. Meer informatie op www.mamacafemill.nl en Facebook.

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden en kan gewoon binnen lopen.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Voor wie? Voor alle (aanstaande) moeders en hun hun kleine kinderen (0-4 jaar).

Het Mamacafe is een plek waar je andere moeders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen, als kersverse moeder, kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo die andere moeder uit de brand te helpen.

Er is iemand die op de kindjes past en met ze speelt terwijl wij koffiedrinken.

Je kunt op je gemak je kindje voeden en er is altijd een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen

Schuif gezellig bij ons aan op 1 december vanaf 9.30 tot 11.30 uur.