Allereerst willen wij iedereen een mooi, gelukkig en een gezond 2022 wensen!

Momenteel is dansschool Keep on Movin’ gesloten i.v.m. de maatregelen die op dit moment gelden. Naast dat we online danslessen, disco’s en andere activiteiten verzorgen in deze tijd, hebben we de afgelopen weken ook een Kerst win-actie gehouden.
En met succes! Vele Dans leden hebben hun mooie creaties bij de dansschool in geleverd en er zijn maar liefst twee winnaars gekozen!
De twee winnaars hebben we blij gemaakt met een Keep on Movin’ dans trui.
Wij willen iedereen bedanken die heeft meegedaan met de Kerst win-actie, wij vonden het super leuk om al deze mooie Keep on Movin’ kerst kaarten en kerst wensen te mogen ontvangen!

Inmiddels is het jaar 2022 gestart en ook nu heeft Dansschool Keep on Movin’ niet stil gezeten. Dansschool Keep on Movin’ heeft op dit moment een wandel/ fiets route uitgestippeld in Mill.
De wandel route is van 2 januari tot en met 16 januari te wandelen of eventueel te fietsen in Mill. Iedereen die graag in Mill wandelt kan tot en met 16 januari onze opdrachten tegen komen.

Tijdens de wandelroute zijn er 10 leuke opdrachten te vinden. Het zijn allemaal verschillende opdrachten die te maken hebben met dansschool Keep on Movin’ en/of dans.
Er worden bijvoorbeeld leuke vragen gesteld, foto’s of filmpjes gemaakt, en er zijn leuke dans opdrachten.
Alle leden hebben alle informatie ontvangen over de wandelroute en alle opdrachten.
De antwoorden van de opdrachten zijn te noteren op de antwoordbladen die de leden hebben ontvangen bij de informatie.
De antwoordbladen zijn in te leveren bij de Dansschool tot en met 16 januari.
We zijn heel erg benieuwd naar alle antwoorden, foto’s en filmpjes tijdens de wandelroute.

Al met al een wandelroute met plezier!

Dansschool Keep on Movin’ is een dansschool waar plezier voorop staat en wij wensen iedereen die de wandelroute gaat wandelen of fietsen heel veel succes en plezier!

Lijkt het jou en jou familie het ook leuk, om de wandel tocht te lopen en alle opdrachten uit te voeren? Voor meer informatie kijk dan op onze Facebookpagina Dansschool Keep on Movin’ of op onze website www.keeponmovin.nl.

Keep on Movin’
Renske en Auke