Woon jij in de omgeving van Langenboom en Zeeland? Wil jij ons leidingteam versterken? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken.

Vele kinderen uit Langenboom, Zeeland en Wilbertoord hebben afgelopen maanden veel plezier beleefd bij onze scouting. Het ledenaantal groeit maar we hebben hierdoor wel extra leiding nodig. Iets voor jou? Samen met leiding uit Langenboom en Zeeland elke week onze jeugd leuk op actieve wijze bezighouden. Misschien handig voor je school of toekomstig beroep? De skills die je opdoet kun je gebruiken voor je porfolio. Of heb je zelf kinderen en wil je samen met ze schitterende avonturen beleven? Samen op zomerkamp gaan? Unieke ouder/kind ervaring. Bij elke leeftijdsgroep kunnen we leiding gebruiken. Neem contact op met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bevers woensdag 14.30-16.00 uur

De Bevers hebben de afgelopen tijd geknutseld voor Kerst en buiten een speurtocht gehad naar de Kuilen. Als afsluiting een kerstlunch aan het water. Het nieuwe jaar zijn ze begonnen in de bossen. Hier werden hutten gebouwd.

Welpen vrijdag 16.00-17.30 uur en 18.00-19.30 uur

De welpen hebben levend minecraft gespeeld. Een computerspel wat door de leiding omgebouwd werd tot een buitenspel. Ze moesten uit de handen van Creeper blijven en zorgen dat ze hun levens niet kwijtraakte. Van de bouwstenen die ze verdiende werd, moesten ze natuurlijk blokken bouwen. Met portofoons probeerde elk team de beste tactiek uit. Ook mochten ze vuur leren maken. Ze kregen verschillende technieken aangeleerd. Een goede basis voor later als ze scout worden.

Scouts vrijdag 18.30-21.00 uur

Corona dwong de scouts om ook online te gaan. Geen probleem. Zelfs scouting Nederland had een scouting minecraft ontwikkeld waar ze aan deel mochten nemen. Buiten moesten ze een vuurparcours afleggen. Waarbij op primitieve wijze vuur gemaakt moest worden.

Krijg je zin om aan dit soort avonturen deel te nemen? Ga naar www.scoutinglangenboom.nl.