Op donderdagmiddag 9 juni vindt eindelijk weer een rolstoelwandeling plaats. Maar niet iedereen die zich aanmeldt kan een duwer en begeleider vinden. Deze mensen kunnen we toch niet in de steek laten? Wij zouden het fijn vinden als we een beroep kunnen doen op u om die middag een van onze gasten te begeleiden en te duwen.

De rolstoelwandeling die de Zonnebloem, Welzijn Ouderen Mill (voorheen SWOM) en Zorggroep Pantein organiseren, is bedoeld voor inwoners van Mill en de kerkdorpen, die niet meer in staat zijn om ca. 5 km te lopen. Voor deze groep heeft de afdeling van de Zonnebloem Mill rolstoelen voor de wandeling beschikbaar gesteld. Het is overigens echt wel de bedoeling dat de gasten in principe zelf voor een begeleider/duwer zorgen.

We weten echter uit ervaring in vorige jaren dat niet iedereen die mee zou willen doen een begeleider/duwer kan vinden. Als mensen echt geen duwer/begeleider kunnen vinden dan zou het toch geweldig zijn wanneer er mensen uit onze gemeenschap zijn die deze taak op zich willen nemen.

Daarom vragen wij personen die op donderdagmiddag 9 juni een rolstoel willen duwen zich bij ons te melden. Wij willen iedereen de kans geven om aan de rolstoelwandeling deel te nemen. Maar dan moeten we ook over vrijwilligers kunnen beschikken die als begeleider/duwer willen optreden. Anders moeten wij mensen die zich hebben aangemeld teleurstellen. En dat is het laatste wat wij willen.

Daarom vragen wij u zich via de mail of telefonisch aan te melden bij Guus Fonteijn, tel. 0622552427 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan gaan we samen aan de slag om een duwer/begeleider te vinden.