Vele wedstrijden, trainingen, kantineavonden, jeugdkampen, toernooien, clubiconen verder... is het tijd dat er weer eens goed geproost gaat worden. MHV’81 bestond in 2021 namelijk 40 jaar en dit gaan we alsnog vieren op zaterdag 4 juni bij café en zaal Broers in Sint Hubert. Om 20:00 gaat de zaal open.

Door de lockdown hebben we een jaar op het feest moeten wachten, maar we staan te springen om dit grootse jubileum met jullie te vieren! Iedereen is welkom (16+). Entree is €5. Leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren krijgen bij binnenkomst een kleine attentie in de vorm van consumpties. De overige consumpties zijn voor eigen rekening middels gereduceerde consumptieprijzen.

Iedereen die MHV’81 een warm hart toedraagt of zin heeft in een feestje bij deze gezellige club is welkom. Voor oud-leden een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen. We hopen we jullie massaal te mogen ontvangen om er een mooi feest van te maken. Tot 4 juni!
Voor de goede organisatie vragen wij je aan te melden. Dat kan door de QR-code te scannen of je aan te melden via de link op de site www.mhv81.nl. Aanmelden mag ook via info@mhv’81.nl (graag naam vermelden).

Link naar de ticketshop: tickets jubileumfeest MHV’81