Bulldog LT

Op Eerste Pinksterdag zondag 5 juni aanstaande vindt Langenboms Buuten plaats bij De Hinde in Langenboom. Langenboms Buuten staat garant voor een middagje ‘trip down memory lane’ met livemuziek verzorgd door de bands Green Carpet, Bulldog LT en Dogs Allowed en veel gezelligheid in een prachtig park.

Green Carpet

Langenboms Buuten wordt geopend om 14.00 uur door Green Carpet. Deze zeskoppige coverband uit Kranenburg Duitsland. De band speelt een repertoire van rock tot popmuziek, zoals nummers van de Foo Fighters, Joe Bonamassa, Peter Gabriel, Prince en Bruce Springsteen.

Bulldog LT

Rond half 5 zal Bulldog LT spelen. Deze vijfkoppige formatie vindt zijn oorsprong in Langenboom. De band heeft sinds kort een doorstart gemaakt en heeft met de komst van zangeres Debbie een nog breder repertoire. Bulldog LT staat voor een optreden met pakkende stevige classic rocknummers van o.a. Cream, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Iron Maiden, Jimi Hendrix, Gary Moore en Rolling. Maar ook de rocknummers van U2, Queen, AC DC en ook van eigen bodem zoals Golden Earring en Livin Blues, maken deel uit van hun repertoire.

Dogs Allowed

Als laatste zal op de Eerste Pinksterdag Dogs Allowed spelen. De band uit de regio Cuijk is al meer dan 30 jaar actief. De band speelt een gevarieerd repertoire van rock, pop en blues. Nummers van o.a. Uriah Heep, Golden Earring, Status Quo, maar ook ZZ Top en Deep Purple worden deze middag gespeeld.

Voor het hele gezin

Uiteraard zullen de kinderen zich niet vervelen op het mooi aangelegde en afgesloten park. Ze kunnen naar hartenlust spelen en springen op het luchtkussen. Iedereen kan heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Zo wordt ook deze editie van Langenboms Buuten een gezellige dag uit voor het hele gezin.

De Hinde

Activiteitenpark De Hinde biedt totaal vermaak met eetgelegenheid voor familie en groepen. In een sfeervolle en prachtige omgeving biedt het park een voetgolfbaan, een adventure golfbaan, een escape room, speelvelden voor de kinderen en de accommodatie voor groepen om te genieten van heerlijk eten. De Hinde is alleen op afspraak en voor groepen te bezoeken en Langenboms Buuten is dan ook een mooie gelegenheid om het activiteitenpark te bezoeken.

Langenboms Buuten vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 5 juni van 14.00 tot 20.00 uur op het terrein van Activiteitenpark De Hinde gelegen aan de Rogstraat in Langenboom. De entree is € 2,50.