Samen met de GGD organiseren de LZC (Langenboomse Zorg Centraal) en KBO (afd Langenboom) op donderdag 7 juli een fittestdag voor Langenbomers vanaf 55 jaar. Op deze dag krijgen de deelnemers, door middel van aan aantal door deskundigen uitgevoerde tests, meer zicht op hun fitheid, hun leefstijl en hun gezondheid.

De testronde wordt afgesloten met een advies over de mate van gezondheid en als verbetering nodig of wenselijk is, kan er worden gekeken naar een persoonlijk passend aanbod. Het is natuurlijk aan uzelf wat u met dat aanbod doet.

Via de gemeente hebben alle Langenboomse 55plussers per brief een uitnodiging ontvangen met daarbij informatie hoe er kan worden aangemeld. Mensen die bij de eerste fittestdag op de wachtlijst kwamen, wegens te veel aanmeldingen en 80plussers worden met voorrang geplaatst.

Mocht u onverhoopt geen uitnodigingsbrief hebben ontvangen en u wilt toch nog deelnemen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12399930. Misschien is aanmelding nog mogelijk.