Mooi weer in Nederland. Veel kinderen en jongeren gaan dan naar het zwembad of ondernemen activiteiten aan de waterkant. Wat als je dat zelf ook wel zou willen, maar niet zo goed durft en weinig tot geen vrienden hebt?

Je vader of moeder weet niet zo goed hoe het aan te pakken, ziet het niet zo zitten om met je mee te gaan en is bang dat het een negatieve ervaring zal worden als er toch gegaan wordt. Je hebt namelijk net een beetje meer zorg en aandacht nodig dan andere kinderen, bent snel overprikkeld of vindt het lastig als er veel mensen om je heen zijn. 

Voor kinderen, maar ook voor jongeren en volwassenen met ASS is het niet zo vanzelfsprekend om dezelfde activiteiten te ondernemen die leeftijdgenoten ondernemen. Ze moeten heel wat drempels over en angsten overwinnen. Wat als Inner-Go en Let’s Row je daar nu eens een beetje bij zouden kunnen helpen? 

Weer een ervaring rijker! 

Een mooie uitspraak en erg waar. Nieuwe ervaringen (zowel positief als negatief) zorgen voor leren en ontwikkelen. Je hele leven staat in het teken van opdoen van ervaringen, leermomenten en ontwikkelen en dat zorgt er uiteindelijk voor dat je de persoon bent wie je bent of die je wilt zijn. We weten hoe lastig het kan zijn voor mensen met ASS om activiteiten te ondernemen buitenshuis en dan ook nog met anderen. Iets wat voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend is, is dat voor deze mensen niet. Vaak wordt hier door anderen niet bij stil gestaan en beseffen mensen (zonder diagnose) zich niet hoe lastig het kan zijn om zoiets ‘normaals’ als naar het zwembad gaan te doen, te sporten in groepsverband of naar de kapper te gaan. Wat we wel ook weten is dat als iemand eenmaal die drempel over is gegaan er mooie ervaringen opgedaan kunnen worden, waar voor langere tijd op geteerd kan worden. Groei is mogelijk en meer zelfvertrouwen wordt verkregen. 

Suppen 

Daarom bieden we voor kinderen, jongeren en/ of volwassenen een sup moment aan in een relatief kleine groep, samen met anderen met een diagnose ASS. Er zal korte, duidelijke instructie gegeven worden en het zal in kleine stapjes gaan. Ieder op zijn eigen tempo. 

Samenwerking 

We hebben hierbij de samenwerking gezocht met Let’s Row. Zij hebben vaker mensen met verschillende problematieken begeleid bij het suppen. De uitleg is kort en duidelijk. Peter heeft veel geduld en vindt het geen probleem dingen meerdere keren uit te leggen of voor te doen. Hij is bekend met de plek waar gesupt wordt en kan je van bruikbare tips voorzien. Lijkt het je leuk om deze uitdaging met ons aan te gaan? Meld je dan snel aan, maar VOL= VOL!! 

Aanmelden 

Ben je enthousiast? Meld je dan aan bij Sandy Kremers VOOR 9 september 2022 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 06-26456690 Vermeld bij opgave de onderstaande gegevens: 

1. voor- en achternaam 
2. telefoonnummer 
3. leeftijd 
4. voorkeur voor tijd, indien je die hebt

Waar: De Kuilen, Fazantenweg 16 in Langenboom.
Wat: kleinschalig suppen voor mensen met ASS.
Wanneer Woensdagmiddag 14 september vanaf 14.45 uur. Blokken van 1 uur. 

14:45 uur - 15:45 uur 
16:00 uur - 17:00 uur 
17:15 uur - 18:15 uur 
18:30 uur - 19:30 uur

Begeleiding Peter van Let’s Row en naar gelang het aantal deelnemers voldoende begeleiders van Inner-Go (die ervaring met de doelgroep hebben).
Kosten: €12,50, alle leeftijden. Zwemdiploma vereist! 
Betaling (bij voorkeur) contant, QR-scan via bank app of pin.
Kleding: zwem/ sportkleding die nat mag worden. Zwemvesten aanwezig indien gewenst.

Voor meer sportieve activiteiten of informatie over begeleiding kijk op www.bijzonderbegeleiden.nl en www.letsrow.nl.

Inner-Go Begeleiding
Hoogstraat 18A 
5451 BJ Mill 
+ 31 (0) 628532413 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.bijzonderbegeleiden.nl

Let’s Row Kroon 
72 5406 DJ Uden 
+ 31 (0) 657416110 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.letsrow.nl