De EHBO-verenigingen van Wilbertoord, Mill en Zeeland zullen gezamenlijk weer een reguliere EHBO-cursus verzorgen. 

Deze cursus voldoet aan de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. De kosten bedragen €185,- all-in, dit is inclusief examen en het Oranje Kruis boek. In de leerstof zijn onder meer opgenomen de onderdelen: “verbandleer, kleine ongevallen, reanimatie en AED en Eerste Hulp aan Kinderen”.

Vele zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus gedeeltelijk of geheel. Het is dus zinvol om zelf in uw polisvoorwaarden na te gaan of u voor een vergoeding in aanmerking komt. 

De lessen zullen plaatsvinden in de Gemeenschapshuis De Wilg te Wilbertoord. De cursus start, bij voldoende deelname, begin oktober 2022 en zal gegeven worden door instructeur Harrie Cillessen. De cursusdata zullen in overleg met de cursisten worden vastgesteld. 

Inschrijven kan tot uiterlijk 26 september 2022. U kunt bij onderstaande contactpersonen een inschrijfformulier aanvragen: 

  • Wilbertoord: Elly Aben 06-13942147
  • Mill: Leny van der Burgt 06-46686531
  • Mill: Raymond Roelofs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Zeeland: Fien Knijnenburg 0486-451472