Aan de rand van Velp in Noord-Brabant vindt u de karakteristieke Residentie Mariëndaal van Het Gouden Hart.

In dit voormalige karakteristieke klooster kunnen bewoners prettig leven zoals ze vroeger gewend waren in één van de 34 luxe appartementen. Comfortabel, huiselijk en luxe wonen in een parkachtige omgeving, met de beschikbaarheid van 24-uurs persoonlijke zorg. Bewoners met of zonder zorgindicatie zijn welkom, net als echtparen. 

Uitstekende voorzieningen

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Er is een lift aanwezig en het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen. Residentie Mariëndaal heeft een eigen keuken met kok, waar heerlijke verse maaltijden worden bereid. In het grand café kan er genoten worden van een heerlijk kopje koffie of thee, lekker gebak of een borrel. En de omgeving is ideaal voor een blokje om of een stevige wandeling.

Prettig leven, zoals u gewend bent

Prettig leven zit in de kleine dingen en is voor iedereen anders. Daarom worden de zorg en voorzieningen afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de bewoners. Iemand kan altijd kiezen voor de privacy van zijn of haar appartement. Tegelijkertijd zijn persoonlijke zorg, aandacht en afleiding altijd nabij. 

Open dag zaterdag 24 september

Nieuwsgierig? Residentie Mariëndaal organiseert een open dag op zaterdag 24 september! Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. U kunt zich aanmelden voor de open dag via het aanmeldformulier op de website of telefonisch via de klantenservice. 

Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal
Tolschestraat 2
5363 TC Velp (NB)
https://www.hetgoudenhart.nl/zorglocaties/het-gouden-hart-residentie-mariendaal/
085 - 808 7299