In de eerste week van de schoolvakantie hebben wij als Stichting Kinderfeesten Mill dit jaar weer genoten van een prachtige bouwweek op Het Spoor in Mill, samen met maar liefst 260 kinderen en een heleboel ouders en grootouders.

Na twee jaar afwezigheid mochten we dit jaar een heleboel nieuwe, jonge gezichten verwelkomen en natuurlijk ook vele oude bekenden: wat hebben we genoten!

Op maandag hebben we hutten gebouwd, op dinsdag was er een groot spellencircuit en op  woensdag gingen we als vanouds het bos in. 

Wij willen iedereen, van begeleiders tot sponsors, van brandweer tot betrokken lokale ondernemers, van ouders tot kinderen ontzettend bedanken voor het mede mogelijk maken van deze zeer geslaagde bouwweek!

Wil jij volgend jaar ook mee doen? Houd de eerste week van de zomervakantie dan vast vrij in je agenda. 

Zou jij het leuk vinden om bij ons bestuur aan te sluiten en mee te werken in de voorbereiding voor onze activiteiten (Intocht Sinterklaas, Koningsdag en Bouwweek), stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan vertellen we je graag meer.