Afgelopen weekend sloot de scouting het jubileumjaar af met een gezamenlijk kamp. Alle leden trokken naar Mook om daar een weekend vol activiteiten te beleven. Wat was het een te gek weekend. Regen?? Jazeker, veel. Maar dat kan scoutingleden niet deren. Regenjassen doen wonderen. 

Voor elke leeftijd werden er programma’s gemaakt. Maar scouting staat ook voor oud leert jong. Dus gezamenlijke spellen werden ook gedaan. De oudste jeugd kregen een workshop tokkelbaan bouwen. Waarna natuurlijk de baan ook gebruikt werd.  De meeste adrenaline was voelbaar bij het abseilen van de uitkijktoren van Mook. Over de rand klimmen van een 15 meter hoge toren en dan naar beneden abseilen. Dat geeft een kik. Achery Tag kon door iedereen gespeeld worden. Met pijl en boog op elkaar schieten, blijft spannend maar ook leuk. Met de jongste leden aan de hand werden nog allemaal spellen gespeeld. 

Met al deze avonturen, kampvuur, slapen in tenten of blokhut en leuke spellen kijken we terug op een mooi weekend. Waarbij de kers op de taart toch wel het heerlijke eten was, dat op kampvuur bereid werd door onze kookstaf Jos en Claudia. 

Alle vrijwilligers, stafleden en ouders die dit mogelijk gemaakt hebben, bedankt. Op naar de volgende 20 jaar.