Traditie getrouw wordt er weer een korenmiddag gehouden bij café zaal ‘t Heike in Mill. Dat is altijd opnieuw een spektakel waar iedereen naar uitkijkt.

Dit keer zullen er 2 koren te gast zijn dus in totaal treden de hele middag 3 verschillende koren voor u op. Met volop gezelligheid, inhaken en meezingen wordt het een middag waar met veel plezier aan terug gedacht gaat worden. Toegang is helemaal gratis.

Het eerste gast koor is: Tiona uit Schaijk. Tiona staat voor (Thuis is ook niet alles) leuk om te weten. Tiona is 21 jaar geleden opgericht en is een gezelligheidskoor, van zingen wordt je blij en het schept een band. Het koor telt 113 leden en heeft zelfs een wachtlijst. Zij treden regelmatig op en waren dit jaar ook in Grave bij het Smartlappen festival te bewonderen.

Het tweede koor is: De Kleppers uit Nijmegen. Zij zingen inmiddels al weer 14 jaar en dat doen zij met heel veel plezier. Waar zij ook optreden het is altijd weer een daverend succes. Zij zingen meerstemmig en treden op bij braderieën, verzorgingshuizen of carnavalszittingen. Ook zij waren te gast in Grave bij het smartlappen festival. Het beloofd dus weer een super gezellig optreden te worden.

En natuurlijk de Straetlappen uit Mill. Zij zullen ook weer de levensliedjes laten horen, en er een knalfeest van maken. Kortom, het zal een meer dan gezellige en vooral muzikale middag worden. 

Zondag 6 november van 13.00 uur tot 17.30 uur Café zaal ‘t Heike Leeuwerikstraat 68 in Mill.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook wel in een gezellig koor zingen, kom dan zeker is naar een repetitieavond van de Straetlappen en doe lekker mee. Zij repeteren 1 keer in de 2 weken op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Wester in Mill. Voor informatie kunt u contact opnemen met Mariet van Baal 0485-453962 of René Pennings 0485-454496.