Op dinsdag 25 oktober hebben we de laatste tocht gehad van 2022. Dan stoppen we omdat tegen die tijd de wegen meer bezaaid zijn met bladeren en eikels en ook veel landbouwverkeer vanwege het oogsten.

Het wordt dan gevaarlijker om met de groep te fietsen, de randen van de paden zijn niet goed te zien. Wanneer je daar  dan terecht komt is er een grote kans op vallen en dat willen we voorkomen. 

We hadden weer prachtig weer zoals eigenlijk het hele seizoen, zelfs een keer afgelast vanwege te hoge temperatuur. Dat kan ik me niet herinneren dat dit eerder heeft plaatsgevonden. We hebben steeds een goed aantal deelnemers gehad en hebben zich geen problemen voorgedaan. Allen hebben genoten van de tochten en waren zeer tevreden. Als afsluiting hadden we weer een etentje zoals eerst bij Royal, maar nu is dat dus bij ”De Directeur” Isa en Dennis. Onze dank daarvoor het was zeer goed verzorgd. 

Een woord van dank aan Jan v. Dijk-Gerrit v. Hout en Tien weren voor het uitzetten van alle tochten. Blijf ook in de wintermaanden goed bewegen op welke manier dan ook, zodat we volgend jaar weer allen mee kunnen fietsen. Alle deelnemers bedankt voor de prettige dagen en goed gedrag zodat er niets is fout gegaan.

Opgemaakt door Adriaan v. Hout en de foto’s van Cor v.d. Weem.