Grote opkomst bij de presentatie van een fotoserie over Langenboom 25 oktober ’22. Onder grote belangstelling werd er genoten van de presentatie.

Toon Ermers had voor een groot aantal foto’s gezorgd van oude gebouwen en vele groepsfoto’s van inwoners uit Langenboom die genomen waren bij diverse activiteiten. Toon wist de aanwezigen op een mooie manier er bij te betrekken en zo werd een stukje verleden leefbaar gemaakt waarbij  herinneringen werden opgehaald  en bezoekers spontaan leuke verhalen ophaalden.  Op deze manier ontstonden er gezellige gesprekken met elkaar.

Film

Als vervolg op de fotopresentatie van Toon, wil Piet Willems een film laten zien over diverse gebeurtenissen die wat korter geleden zijn genomen in Langenboom. 
Door deze te bekijken wil Piet laten ervaren hoe snel veranderingen in Langenboom aan ons voorbij gaan en hoe snel we vergeten  zijn hoe het ook nog eens was.
Bent u ook benieuwd naar alle ontwikkelingen die Langenboom de laatste jaren heeft meegemaakt dan is dit mogelijk een mooi moment om samen hiernaar te komen kijken.
De koffie en thee staan klaar (tweede kopje gratis).
Hebt u vervoer nodig neem dan contact op met Francien van der Duijn 0486 431591.

Belangstelling? Welkom!
Maandag 21 november: Filmpresentatie door Piet Willems
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Plaats: De Wis Langenboom