Heb jij altijd al willen weten of muziek maken iets voor jou is, dan komt nu je kans. In januari starten we weer met blokfluitlessen.

Harmonie St. Willibrord wil graag samen met jou muziek maken, gewoon omdat het echt erg leuk is. Als je start met blokfluitles, leer je al snel noten lezen en misschien droom je al van een ander instrument. Ons leerlingenorkest heeft altijd ruimte voor meer enthousiaste kinderen die het leuk vinden om samen gezellig muziek te maken. Natuurlijk doen we ook nog andere leuke dingen, we hebben een tijdje geleden een erg gezellige uitwisseling met een ander leerlingenorkest in Bocholtz gehad. 

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je wel eens een optreden van onze leerlingen willen zien en vooral de sfeer willen proeven, noteer dan vrijdag 9 december 19.00 uur in je agenda. Deze avond is er een voorspeelavond in Myllesweerd in de theaterzaal. Onze leerlingen en ook de leerlingen uit Langenboom geven een kort optreden om te laten horen wat ze al hebben geleerd. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom gerust even langs om ze aan te moedigen. 

Wil je graag wat meer weten of wil je je meteen opgeven, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het ons meteen als je vrijdag 9 december komt kijken. Tot dan.