Op vrijdag 2 december zijn we weer terug met Back on Track. En deze keer met een punkrock avond. Tijdens deze avond zullen drie bands het podium betreden.

De avond begint met Ink Bomb uit Nijmegen. Deze band speelt snelle, agressieve liedje die niet altijd de standaard songstructuur of punkrock clichés volgen, maar wel mooie melodieën bevatten met een gezonde dosis melancholie. Ink Bomb heeft al door vele landen getoerd en deelde podia met grote namen zoals The Toy Dolls en SNFU.  

De tweede band is WAYS. Dit uit Mill en Cuijk afkomstige viertal timmert sinds eind 2019 aan de weg. Met snelle songs waarbij harmonieën niet geschuwd worden maakt WAYS muziek die typerend is voor de jaren 90. Hun teksten zijn vaak een aanklacht tegen de hedendaagse samenleving of gaan over filosofische vraagstukken. Met hun eerste mini CD: We Are Your Slaves van maart dit jaar gaat WAYS de lokale podia af. Als je van bands als Bad Religion, No Use For A Name, Pennywise en Millencolin houdt, ga dan zeker eens luisteren naar WAYS.

De afsluiter van de avond is niemand minder dan No Breakfast Goodbye uit Nijmegen. Deze band speelt snelle, aanstekelijke en energieke poppy skatepunk waarbij je het klassieke geluid van bands als NOFX en Blink 182  terug hoort. De band maakte een vliegende start en speelde zowel nationale als ook internationale shows met bands als Chaser. De afgelopen jaren Is No Breakfast Goodbye bezig geweest met het opnemen van nieuw materiaal, en dit jaar kwamen er maar liefst twee nieuwe singels uit. 

De entree is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten. De deuren gaan om acht uur open bij JC De Wissel, Spoorstraat 41 in Mill.