Op dinsdag 22 november stond het Spellencircuit, voor de 1e keer georganiseerd door KBO en ‘t Verzetje Wilbertoord, op het programma. Voor dit spellencircuit hadden beide verenigingen aanspraak gedaan op de financiële middelen vanuit het activiteitenbudget van de gemeente Land van Cuijk. 

Jammer genoeg had koning winter al toegeslagen waardoor enkele gasten zich moesten afmelden, maar uiteindelijk gingen er op dinsdagmorgen toch nog 20 personen van start in het spellencircuit. Deze personen waren in groepjes verdeeld en gedurende 1,5 uur gingen de groepjes bijvoorbeeld van de toren van pisa naar het flipperspel; ook bij het knikkerbiljart en het kaasspel kon men zijn of haar behendigheid laten zien. Bij 6 verschillende spellen konden de groepjes de nodige punten verzamelen. Er werd sportief gespeeld en zowel de 8 begeleiders van de spellen als de spelers genoten van deze schitterende vorm van ontspanning.

Toen alle spellen gespeeld, de gescoorde punten geteld waren, werd rond de klok van 11:45 de uitslag bekend gemaakt door spelleider Willy van de Wiel. Groep 2 met Diny Hurkmans, Gerry Kremers, Tiny Hermens en Harrie Janssen won de poedelprijs met 826 punten. Groep 3 met Elly Hendriks, Leen vd Bungelaar, Leentje Manders en Johan van Zwam won de 1e prijs met 1170 punten. Zij ontvingen hiervoor een mooi prijsje. Om 12:00 uur stond er heerlijke tomatensoep, geserveerd door de Culinaire Kandelaar, klaar en iedereen kon zich hieraan tegoed doen. Dit spellencircuit en zeker ook de samenwerking tussen KBO en ’t Verzetje is voor herhaling vatbaar.