Op initiatief van het Ondernemers Collectief Mill is er vanaf dit weekend, zaterdag 10 december een Kerststallen- en Sfeerroute in het centrum van Mill.

Aanwonende ondernemers maar ook particulieren kunnen hier actief aan deelnemen. Dit door hun etalage, tuin of pand sfeervol aan te kleden met ergens ook een of meerdere kerststallen. Deze route is door iedereen vanaf zaterdag 10 december tot begin januari op een eigen gekozen moment gratis te wandelen. Gedurende deze periode zijn er ook enkele speciale activiteiten en op de zondagen 11 en 18 december heeft de route een culinair tintje. Zie ook www.ocmill.nl.

Culinaire route - reserveer tijdig

Zondag 11 en zondag 18 december kan men de route wandelen en tussendoor op 5 verschillende locaties aanschuiven voor een lekker hapje of gerechtje. Dit kan die dagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Men kan zelf bepalen in welke volgorde men die dag de deelnemende horecalocaties (Myllesweerd, ’t Centrum, de Directeur, d’n Buurman en Plaza de Frietkraam) bezoekt. Wat wel belangrijk is, is om tijdig kaartjes voor deze Culinaire Kerststallen- en Sfeerroute te reserveren. Er is namelijk een maximum aantal deelnemers voor deze Culinaire route. 
De kosten voor volwassenen zijn 10,- euro per persoon en voor kinderen 5,- euro. Reserveer tickets via info@ocmill.nl of bel Corné Kremers op 0485 32 56 34.

Route

De Kerststallen- en Sfeerroute start bij de kerk met de kerststal en Wensboom. Daarna richting Buitengewoon Kado, rechts naar ’t Lagerhuis, door het Aldendrielpark voor zorgcentrum Aldenhorst door richting The Florist en vervolgens richting Schoolstraat. Hierna door de Spoorstraat, Melkweg en rechtsaf de Stationsstraat in (zie ook de etalage van Batterijshop Mill aan de Bernhardstraat) en daarna via de Oranjeboomstraat naar de Acaciahof (sluit als het donker wordt) aan de Hoogstraat. Vandaar uit via de Molenstraat en Margrietstraat weer terug naar de kerk. 
Het zou mooi zijn als zoveel als mogelijk aanwonende ondernemers en particulieren actief deel zouden nemen aan de versiering en de verwerking van een of meerdere kerststallen in de etalage, achter het raam of in de tuin.

Het Ondernemers Collectief Mill wenst iedereen supermooie en gezellige feestdagen!

www.ocmill.nl