Deze week starten Visit Land van Cuijk en stichting Goei Leven een nieuwe promotiecampagne: de Winter van een Goei Leven.

Het is het vervolg op de succesvolle campagne Zomer van een Goei Leven waarmee eerder dit jaar aandacht werd gevraagd voor de vele zomerse evenementen in het Land van Cuijk.

Waar met de zomercampagne vooral toeristen en dagrecreanten werden uitgenodigd om het Land van Cuijk te gaan ontdekken, stimuleert Winter van een Goei Leven de inwoners van deze regio om samen met familie en vrienden leuke activiteiten te gaan ondernemen. Samen naar kerstmarkten en kerstconcerten bijvoorbeeld of een frisse nieuwjaarsduik nemen, aandacht voor elkaar te hebben op Valentijnsdag en samen plezier maken tijdens carnaval.

In de komende drie maanden worden via lokale, regionale én sociale media tal van grote en kleine evenementen gezamenlijk in de etalage gezet. Daarnaast worden ‘goeie tips’ gegeven die passen bij de tijd van het jaar én bij het thema van de campagne. Tot half januari ligt in de campagne de nadruk op ‘genieten’ - en dat wat je samen met vrienden en familie kunt doen om dat ‘genieten’ extra inhoud te geven. Vanaf half januari tot eind maart staat de campagne in het teken van ‘vieren’. Met Valentijnsdag en carnaval als de logische hoogtepunten. Die periode gaat vooral over het samen met anderen plezier maken in het Land van Cuijk.

De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg. Benieuwd naar wat er deze winter te beleven valt in het Land van Cuijk? Volg Visit Land van Cuijk op Facebook en Instagram of bekijk de agenda van Winter van een Goei Leven op www.visitlandvancuijk.nl.